Varför betfairpredicts är intressant

Jag hittade en ny sida som jag inte sett förut: betfairpredicts.com. Det var faktiskt i di.se som jag fick syn på den här sidan. Först trodde jag att det var en fråga om smygreklam för en affiliate-sida nu igen. Det kan mycket väl fortfarande vara smygreklam, men det är ingen affiliate som det är frågan om. Företaget bakom betfairpredicts.com är spelbolaget Betfair.

Kort om Betfair

Betfair är ett gigantiskt spelbolag tillika världens i särklass största spelbörs. Betfairs spelbörs är som en vanlig marknadsplats där marknadsdeltagare ställer ut och accepterar odds från andra. På så vis får man en marknadstro på olika event som man kan utläsa. På ren svenska så får man alltså en uppfattning om vad spelare i stort tror om utgången i ett visst event.

Betfairpredicts kan vara värdefullt

Jag vill inte vilseleda någon nu, men jag är ganska intresserad av betfairpredicts och de data som de presenterar på betfairpredicts.com. Varför? Jo därför spelbolag är väldigt bra på att förutspå händelser med hjälp av betting-statistiken som de har access till. Jag läste exempelvis om att Unibet under President-valet i USA år 2012 hade rätt på 49 delstater av 50. Det är en ganska bra träffsäkerhet.Betfair har mer data än de flesta spelbolagen och jag tror att man kan göra rätt i att kolla på betfairpredicts.com när man ska lägga ett spel. Om du till exempel ser att Barcelona enligt betfairpredicts.com har 50 % chans att vinna Champions League under ett visst skede och du samtidigt får över två gånger pengarna på ett spelbolag, så satsa då på det spelet. Kanske får du till och med tre gånger pengarna. Då är det bara att skicka in degen. Detta är dock min tanke. Men den är bara sund om det visar sig att betfairdpredicts.com faktiskt visar datan som de har på ett rättvist sätt. Det är något som man kan vara lite misstänksam mot. Men jag ska kolla upp och utvärdera ytterligare. Intressant är det i alla fall.